Toernooi 2018

24 maart 2018.

En inderdaad zaterdag 24 maart was het alweer zover. Het slotstuk  van een turbulent  tennisseizoen van Catch, Het  traditionele  jaarlijkse tennistoernooi. En niets blijft zoals het was. Dit keer werd de Catch vlag nl niet door Wiebe de Boer opgehangen, maar door onze nieuwe voorzitter Hans den Hertog en ons nieuwe herintredende IMG_6067 Catch lid Richard de Casseres.                                                                            De Catch leden stonden dit jaar echt te trappelen om met elkaar de strijd aan te gaan, ondanks blessures, zoals tennisellebogen, hielsporen, pijnlijke knieen, etc.  etc.                                                           Dankzij het uitgekiende wedstrijdschema van Piet Wielinga werden er prachtige partijen gespeeld met zeer verrassende resultaten en natuurlijk ook dit jaar bij sommige spelers teleurstelling over hun eigen prestaties. Laat dit dus een goede motivatie zijn om  lid te blijven van Catch. Het volgend seizoen kan er immers weer volop worden getraind voor het  komend toernooi.                                                      De scores werden goed bijgehouden en dat leverde een prachtig eindresultaat op.  Onze nieuwe clubkampioen is dit jaar  Corrie Brada-van Balen Walter met 31 punten. Op de hielen gevolgd door Sylvie de Graaf-Catz met 29 punten en als goede derde kwam Richard Heuberger met 28 punten. Over de poedelprijs gaan we het niet hebben. Op de wisselbeker zal dit jaar dus een damesnaam prijken en dat biedt perspectief voor de toekomst. Zoals voorgaande jaren was het nu ook een plezierige afsluiting met een uitstekende catering en een heerlijk diner in het Stadhouderlijk Hof.                            Margriet de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *