Afscheid van een prominent Catch lid

IMG_6114

Weloverwogen en vastbesloten deelde Wiebe afgelopen ledenvergadering  mee zijn actieve sportloopbaan te willen beëindigen. Dit winterseizoen was zijn laatste, zo zei hij. Meervoudig kampioen kaatsen was hij in zijn jonge jaren, bevlogen hockeyer naast zijn gezin en werk bij het ministerie van Landbouw en, terug in Friesland, ruim 20 jaar een respectabel, om zijn spel gevreesd en maar als mens zeer gewaardeerd lid van Catch. Tweemaal clubkampioen ook. Van hem afscheid nemen was voor ons als leden geen optie: als erelid zal Wiebe blijvend verbonden zijn aan de oudste tennisvereniging van Leeuwarden, met ons. Voorzitter George Snijder benoemde Wiebe, onder groot applaus van de leden, tot erelid. Omdat de mededeling van Wiebe onverwacht was nodigt het bestuur hem uit om aan het begin van het volgende winterseizoen een speciale oorkonde in ontvangst te nemen.

Een gedachte over “Afscheid van een prominent Catch lid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *